Friday, June 4, 2010

PINDAH RUANG PEJABAT & PETUGAS SUKARELAWAN BARU PSK.


PINTU MASUK KE RUANG PEJABAT PSK....

DALAM RUANG PEJABAT .... LEBIH LUAS & SELESA.

DALAM RUANG PEJABAT .... LEBIH LUAS & SELESA.

MESIN FAX, PRINTER, KOMPUTER, TELEFON + KEMUDAHAN INTERNET...MUDAHKAN KOMUNIKASI

Hari ini 04 JUN 2010 (Jumaat) Pejabat PSK berpindah lagi ke ruang bilik Pejabat baru atas jasa baik tuan punya premis aras sama Tingkat 1, B-2114, Jalan Sekilau 4, Off Jalan Hj Ahmad, Kuantan.

Untuk rekod, kerja-kerja perpindahan ke premis sekarang dari premis dahulu Tingkat 1, B-2118, Jalan Sekilau 4, Off Jalan Hj Ahmad, Kuantan kira-kira dua tahun dahulu pada 28 & 29 JUN 2008.

Ruang bilik Pejabat baru ini lebih selesa berbanding ruang pejabat dahulu pada aras sama.

Kerja-kerja perpindahan dilakukan berperingkat-peringkat secara dalaman usahasama Setiausaha, Bendahari dan Petugas Sukarelawan PSK baru sehingga selesai.

Selamat Datang & Selamat Bertugas kepada Cik Salawati bte Makhtar ,Petugas Sukarelawan PSK baru yang telah memulakan tugas di PSK pada 01 JUN 2010 (selasa).

Beliau bertugas waktu pejabat 8.30 pg hingga 4.30 ptg termasuk waktu rehat & waktu untuk makan minum lima hari seminggu iaitu isnin, selasa , rabu, khamis dan jumaat. Peiabat PSK ditutup mengikut cuti umum Kerajaan Negeri & Kerajaan Persekutuan.

Adalah diharapkan Petugas baru PSK akan dapat menjalankan tugas-tugas yang diamanahkan dari semasa ke semasa dengan pembelian computer dan fax machine baru dalam usaha PSK memantapkan lagi pengurusan pejabat dan organisasi PSK sendiri.

Nombor Telefon : 09-5178300 dan Faksimili PSK : 09-5178303 masih dikekalkan seperti dahulu.

PSK juga boleh dihubungi melalui email PSK iaitu sejahterakuantan@gmail.com .


Catatan:
Bendahari PSK
04.06.2010 (Jumaat)

No comments: